Omiin ylioppilasjuhliini tein kaksi kakkua. Toinen oli tämä prinsessakakku. Hieman jännitti, että mitä tästä nyt tulee, haukkasinko liian suuren palan kun en ennen ole kuorruttanut marsipaanilla ja tuntui että aikakin oli kortilla. Hyvinhän tässä kuitenkin kävi.
 
Tosin nyt en vieläkään ole kuorruttanut marsipaanilla, koska tässä on käytetty sokerimassaa.  Vähän meinasi jäädä keskeltä (eli juuri kriittisimmästä kohdasta kiinni päytään, mutta sain taituroitua sen irti ilman että päällinen repesi täysin. 500 g sokerimassaa riitti täydellisesti halkaisijaltaan noin 26 cm kokoiseen kakkuun vaikka sitä suositellaan olevan aina n.750 g.  Parissa kohtaa näkyy kakun alareunassa repeämäjälkiä, mutta ne johtuvat siitä, että kakku vuoti kuorrutteen alta ja laitoin paperimyttyjä pohjalle, jotka sitten ottivat kiinni tahmeaan sokerimassaan. Selvisin kuitenkin kunnialla ja ylpein olen siitä, ettei reunoille jäänyt poimuja, vaan massa laskostui täydellisesti.

Seuraavaksi pelkäsin makua! Sokerimassa ei pelkälleen ollut kovinkaan suuri makuelämys omasta mielestäni mutta kakun päällä se maistui kuitenkin todella hyvältä. Juhlapöydästä kakku hävisi hujauksessa parempiin suihin, enkä itse ehtinyt paljonkaan ottaalaugh. Päälle tein sokerimassasta ruusuja ja lehtiä. 

                           
                         Ainiin ja pääsinhän kokeilemaan reunakalvon käyttöä myös täytekakun kanssa! Oli kiva tehdä kakku sen kanssa ja niin helppoa ja nopeaa. Kakusta tuli tasainen ja täytettä sai paljon väleihin ja kalvon avulla täyte myös pysyi väleissä. Toinen apu siitä oli kun höttöinen kakkupohja tahtoi murentua ja hajota siirrettäessä; reunan avulla sain koottua palaset tasaisen pyäreäksi. Tätä tulen käyttämään vielä monesti!